Ets a: Portada > Com arribar?

Com arribar?


PER CARRETERA:

N-420: Es la que va des de Tarragona fins a Saragossa. Al seu pas per Móra d'Ebre, agafeu la desviació cap a Benissanet i Miravet.

N-340: Es la carretera de la costa. Al seu pas per l' Hospitalet de l'Infant agafeu la desviació cap a Móra d'Ebre i d'allí a Miravet.

A-7: Autopista de la costa. Al seu pas per l'Hospitalet de l'Infant agafeu la sortida cap a Móra la Nova. D'allí fins arribar a Móra i seguir direcció Benissanet fins arribar a Miravet.


L'altra opció es sortir de l'autopista A7 a l'altura de Reus i d'allí agafar l'autovia T11 i seguidament la N-420 i seguir en direcció Falset/Alcanyís, fins arribar a la rotonda de Móra d'Ebre i agafar la sortida de Benissanet/Miravet.


TV-3022: A l'altura del Perelló ens desviem per anar cap a Rasquera, i d'allí cap a Móra d'Ebre. A uns 4 km de Rasquera trobareu un pas de barca que creua el riu Ebre i us porta directament a Miravet. ( per mes informació del pas de barca cliqueu aquí)

Eix de l'Ebre (C-12):  Va vorejant el riu Ebre. De LLeida fins Amposta 

Si voleu saber la ruta més adient des d'un punt fins a Miravet
cliqueu aqui
 

AMB TREN:

Teniu els trens regionals que tenen la seva estació a Móra la Nova. A partir d'aqui heu de buscar un taxi que us porti fins a Miravet distant uns 10 Km de l'estació.        
(Taxi a Miravet: 977 407513)

Podeu accedir a tota la informació de renfe 
clicant aqui  

                                                                                                                                 Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal de la Ribera d'EbreConsorci Administració Oberta de Catalunya


Ajuntament de Miravet , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?